Etebo için teknik heyet kararını verdi!

Galatasaray'da
sezon başında Stoke City'den kiralık olarak transfer edilen Etebo için teknik direktör Fatih Terim kararını verdi. Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Nijeryalı orta saha oyuncusuyla Ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında kiralanan Oghenekaro Etebo için karar verildi. Seri ve Lemina'yla yolların ayrılmasının ardından Stoke City'den kiralanan Nijeryalı tecrübeli orta saha oyuncusu geldiği günden itibaren gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim'den geçer not alamadı. Sezon başında 675bin Euro kiralama bedeliyle kiralanan Etebo için teknik direktör Fatih Terim devre arasında yolların ayrılması kararını verdi. Beklentileri karşılayamayan Etebo'nun devre arasında kiralık sözleşmesi feshedilecek ve hem yabancı kontenjanın da hem de maaş bütçesinde böylelikle yapılacak takviyeler için yer açılacak.

Taylan Antalyalı'nın yanında Emre Kılınç, Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli gibi isimlere şans veren Terim, son haftalarda Etebo'ya sadece rotasyonda şans vermeye başladı. Bu sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere şans bulduğu 10 maçta gol ya da asist katkısı yapamayan 25 yaşındaki Nijeryalı'nın Galatasaray macerası sürpriz olmazsa Ocak ayında son bulacak. 


FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0