Seri için Fulham bu sefer ikna oldu!

Geçtiğimiz sezon özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla alkış alan ve Galatasaray'ın başarılı oyununda pay sahibi olan Jean Michael Seri için yönetim yeniden harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Fildişili yıldız oyuncuyu yeniden kiralamak isteyen Galatasaray, sezon başında ikna edemediği İngiliz ekibi bu sefer ikna etmeyi başardı.. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Jean-Michael Seri'yi sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, sezon başında transfere izin vermeyen Fulham'ı ara transfer dönemi için ikna etti. Yaz döneminde Fildişili yıldız oyuncuyu kiralamaya yanaşmayan ve bonservisiyle satmak isteyen İngiliz ekibi transferin son gününe kadar beklemiş ancak istediği rakamlara alıcı bulamamıştı. Ligin ilk yarısında Fulham'da kadroya girmekte zorlanarak geçiren Seri'yi devre arasında tekrar kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, sezon başında yaşananları koz olarak kullanarak Seri'yi bedelsiz kiralamayı teklif etti. 29 yaşındaki yıldız oyuncunun yüksek yıllık ücretinden kurtulmak isteyen Fulham yönetimi, yıldız oyuncunun bedelsiz olarak kiralanmasını kabul etti. Galatasaray'a dönmeyi isteyen Fildişili merkez orta saha oyuncusunun devre arasında takıma katılması bekleniyor.  


FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0