Fatih Terim'in radarında Brenner var!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmesi beklenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadrosuna bir forvet takviyesi yapmayı planlarken, scout ekibiyle yaptığı toplantının ardından gözünü Güney Amerika'ya dikti. Deneyimli teknik adam Sao Paolo forması giyen Brenner'in transferi için yetkililere talimat verdi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında yapacağı golcü transferine odaklandı. Sarı-Kırmızılılar'a devre arası yaklaşırken menajerler yıldız isimleri önerdi. Bu isimler arasında Diego Costa ve Hulk gibi yıldızlar yer alıyor ancak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bu isimleri veto etti. Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Terim, "Artık futbolcuların geçmişlerine değil geleceklerine yatırım yapacağız." açıklaması yapmıştı. Tecrübeli hocanın istediği isim Sao Paolo forması giyen 20 yaşındaki golcü Brenner oldu. 

Daha önce Marcao ve Luyindama gibi önemli scout transferleri yapan Galatasaray'ın önümüzdeki transfer döneminde scout transferlerine ağırlık vermesi bekleniyor. Scout ekibinin raporları doğrultusunda transfer listesini belirleyen İmparator, potansiyel yıldız adayı Brenner'in alınması için yönetime rapor sunduğu bildirildi. Güncel piyasa değeri 1.3 milyon Euro alan Sambacı oyuncu için yönetim önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalara başlayacak. Brezilyalı oyuncunun alternatifleri de yine kendisi gibi gelecek vaadeden genç golcüler olacak.

Galatasaray daha önce Güney Amerika'da parlayan Alex Telles'i transfer ederek Porto'ya adım atmasını sağlamış ve bir sonraki adımda Manchester United'a önemli bir bonservisle transfer yapmıştı. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Çanakkale Savaşı'nda Galatasaray Lisesi'nin katkıları, Galatasaray'ın kurucularından Bakiç Kardeşler ve  General Harrington Kupası gibi birçok konunun konuşulduğu yayını izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0