Hasan Hüseyin Acar için ilk görüşme gerçekleşti!

Ara transfer döneminde kadrosunu genişletmeye hazırlanan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.. Sezon başında da ismi bir süre Galatasaray ile anılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar'ın menajeri oyuncusunun şartlarını kulüp yönetimine sundu. Kayserispor ile olan sözleşmesini fesheden Hasan Hüseyin Acar da gelmek için şimdiden razı! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ara transfer döneminde kadrosunu geliştirmek için kolları sıvadı. İlk olarak ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan ayrılması beklenen Aytaç Kara ile sözleşme imzalaması beklenen Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Kayserispor ile sözleşmesini fesheden 26 yaşındaki Hasan Hüseyin Acar'ın menajeri geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yetkililer ile görüşerek oyuncusunu isteyip - istemediklerini sordu. Sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelen merkez orta saha oyuncusunun Galatasaray'da forma giymek istediği bilinirken, Galatasaraylı yetkililer de oyuncunun ekonomik şartlarını sorduğu görüşmede performansa dayalı sözleşme ihtimali masaya yatırıldı. 

Bonservisi elinde bulunan ve orta alanda birçok pozisyonda görev yapabilen Hasan Hüseyin'le yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanması halinde, bu transferin de gerçekleşmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor. Defansif ve merkez orta sahada görev yapan Hasan Hüseyin, bu sezon Kayserispor formasıyla 11 maçta görev yaptı ve 2 asistlik katkı sağladı. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Çanakkale Savaşı'nda Galatasaray Lisesi'nin katkıları, Galatasaray'ın kurucularından Bakiç Kardeşler ve  General Harrington Kupası gibi birçok konunun konuşulduğu yayını izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0