Sofiane Feghouli: Hocamız için kazandık!

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 mağlup etti ve Karagümrük mağlubiyetinin yaralarını sardı. Mücadelede gol perdesini kapatan isim olan Sofiane Feghouli, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"HOCAMIZ İÇİN KAZANDIK!"
"Çok mutluyum. Güzel bir galibiyet oldu. Son maçtan sonra bir reaksiyon gerekiyordu, gösterdik. Hocamız için burada kazandık. Kanatta da oynayabiliyorum, merkezde de oynayabiliyorum. Bugün 1 gol attım.Galatasaray'ın hep lider olması gerekiyor. Önümüzde zorlu bir süreç var. Çok sık maçlar olacak. O dönemi de iyi geçirmek istiyoruz.Her maç iyi oynamaya çalışıyoruz. Florya'da çok iyi idmanlar yapıyoruz. Bugün karşılığını aldık. Arda ve Belhanda'da aramıza yeniden katıldı. Trabzon zor bir deplasman, kolay değil. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0