Feghouli'nin durumu belli oldu!

Süper Lig
'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Trabzonspor karşısından 3 puanla ayrılan Galatasaray, yıldız ismi Sofiane Feghouli'yi kaybetmişti. Mücadelenin ilk yarısında arka adalesinden sakatlanarak kenara gelen Cezayirli yıldızın ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı belli oldu. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın deplasmanda 2-0 kazandığı Trabzonspor karşılaşmasında ilk yarıda sakatlanarak oyunu terk eden Feghouli'nin dün MR'ı çekildi. Sağ arka adalesinde ağrılar olan Cezayirli futbolcunun en az 2-3 hafta forma giymesi beklenmiyor. Böylelikle Feghouli ligde Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçında sahada olmayacak.

Ocak ayında lig ve kupada arka arkaya maçlara çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Feghouli'nin yerine Trabzon'da oyuna girip bir de asist yapan Ömer Bayram'ı ilk 11'e monte edecek.

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Çanakkale Savaşı'nda Galatasaray Lisesi'nin katkıları, Galatasaray'ın kurucularından Bakiç Kardeşler ve  General Harrington Kupası gibi birçok konunun konuşulduğu yayını izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0