Florya'da transfer zirvesi!

Milli aranın ardından saha içerisindeki oyununda ciddi bir gelişim kaydeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımını zirve yarışına ortak ederken, bir taraftan da yönetimle transfer çalışmalarını sürdürüyor. Scout ekibiyle sürekli olarak toplantılar yapan deneyimli teknik adam Florya'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile toplantı yapacak. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sıra geldi transfer zirvesine... Yeniden şampiyonluk yarışına dahil olan Sarı-Kırmızılılar'da devre arası için transfer planlamasında herhangi bir değişiklik olmadı. Teknik direktör Fatih Terim'in sunduğu liste doğrultusunda kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, operasyonu en kısa sürede bitirmenin hesapları içinde.. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün bu doğrultuda bir transfer zirvesi gerçekleşecek. Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ile takımın teknik patronu Fatih Terim bir araya gelerek transfer çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirecek.

Aslan'da devre arası için öncelikli olarak bir forvet, bir kanat oyuncusu ve bir de orta saha takviyesi düşünülüyor. Kadrodaki oyuncuların satış durumuna göre, bu listenin genişleyebileceği belirtiliyor. Bu arada scout ekibinin de dünya çapındaki genç ve potansiyelli oyuncu havuzu araştırması sürüyor. Terim'in, ekiple sık sık bir araya gelerek, kendisine sunulan isimleri takip ettiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0