Terim oyuncularını ödüllendiriyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, iki haftadır iyi bir oyun ortaya koyan takımını bozmama kararı aldı. Deneyimli teknik adam Hatayspor karşısında kadro istikrarını sürdürürken, koronavirüs rahatsızlığını atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Okan Kocuk dışında kadroda değişiklik yapmayı düşünmüyor. Geri dönen yıldızlar ise kulübede oyunu değiştirmek için şans bekleyecek! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da kazanan kadro bozulmayacak, iyileşen oyuncular Hatay karşısında yedek soyunacak. Koronavirüs testleri negatif çıkan Babel, Omar, Okan ve Belhanda’nın hafta içinde tamamıyla takıma katılmaları beklense de teknik direktör Fatih Terim’in yıldız oyuncuları takıma dönecek olsa da hem Kayserispor hem de Çaykur Rize deplasmanında takdir ettiği bir futbol ortaya koyan oyuncularını ödüllendireceği öğrenildi. Deneyimli teknik adam son iki maçta istatistikleri alt üst eden bir futbol sergileyen kadroyu bozmayıp, aynı futbolcularla yola devam edecek.

Rize'de hat-trick yapan Mbaye Diagne başta olmak üzere, Emre Akbaba, Ryan Donk, Martin Linnes, Oğulcan Çağlayan ve Emre Taşdemir herhangi bir sorun yaşamamaları halinde Hatayspor maçında da sahada yerini alacak. Sarı kırmızılı takımın fiziksel durumu yeterli görülen ve antrenmanlara başlayacak olan yıldızları ise kulübede olacak. Radamel Falcao başta olmak üzere Christian Luyindama, Younes Belhanda ve Ryan Babel gibi isimler hamle oyuncusu olarak kullanılacak.

Galatasaray'da beklenen değişiklik olarak sadece Terim’in koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantina süreci sona eren Okan’ın takıma katılmasının ardından hafta içerisinde hazır olması halinde Fatih Öztürk yerine kalede eldivenleri teslim etmesi söz konusu olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0