Galatasaray'da kritik karar: Younes Belhanda!

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray'da devre arası yapılacak transfer hamleleri merak edilirken, takım içerisinde de kritik bir karar verilmek üzere.. Dinamo Kiev'den bonuslar dahil 10 milyon Euro bonservisle transfer edilen ve yılık 4 milyon Euro'ya yakın maaşı bulunan Younes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Faslı yıldızın menajeri William D'avila geçtiğimiz günlerde Galatasaray yönetimine oyuncusunun geleceğiyle ilgili kritik soruyu sordu: Devam mı, tamam mı?

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray‘da sezon başında gönderilmesi planlanan ancak takımda kalmasının ardından lige iyi bir giriş yapan Younes Belhanda konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Koronavirüs testi pozitif çıktığı için 2 haftadır takımdan ayrı kalan yıldız futbolcu, bu sezon çıktığı 10 maçta 3 gol 1 asistlik katkı sağlarken İstanbul’a gelen menajeri William D’Avila, sarı kırmızılı yönetime oyuncusunu devre arasında satabileceğini iletti. 

Fransız menajerin kulüp yöneticilerine “Sizin görüşünüz aynı ise Belhanda’yı kış döneminde satmayı planlıyorum. Kontratı sezon sonu bitiyor, eğer sözleşmesini uzatmayacaksanız ilgilenen kulüpler var.” dediği ifade edildi. Oyuncunun takıma konsantre olup performansını yükselttiği şu günlerde bu konunun gündeme gelmesi sarı kırmızılıları rahatsız ederken, menajer D’Avila’nın bu talebi iyi niyetli bulunmadı. Ancak yıldız oyuncunun menajerinin bu hamlesi üzerine yönetim konuyu teknik heyetle görüşerek Belhanda’nın kulüpteki geleceğiyle ilgili olarak önemli bir karara imza atacak.

TERİM'İN KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK

Garanti ücretinde indirim yapmayan isimler arasında yer alan Belhanda konusunda yönetimin teknik direktör Fatih Terim ile görüştükten sonra son kararını belirlemesi bekleniyor. Terim’in görüşüne göre Belhanda konusundaki tavır belirlenecek. Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun ücretinde ciddi bir indirim yaparak sözleşme uzatmak dahil olmak üzere tüm ihtimalleri değerlendirecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0