Levent Şahin: Umarım sezonun sonu şampiyonlukla biter!

Yardımcı Antrenörümüz Levent Şahin, Göztepe'yi Emre Kılınç, Arda Turan ve Feghouli'nin golleriyle 3-1 mağlup ettiğimiz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"BU GALİBİYET ULAŞ KARDEŞİMİZE VE FATİH HOCA'YA ARMAĞAN OLSUN"
"Öncelikle bu galibiyeti Ulaş kardeşimize armağan ediyoruz. Nur içinde yatsın. Ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Üç yıl önce başlayan bir serüven vardı. Hocamızın 'nerede kalmıştık' diye attığı bir tweetle başlamıştı... Yine bir Göztepe maçıydı ve sahamızda 3-1 kazanmıştık. Sonu şampiyonlukla bitmişti. Umarım bu sezonun sonu da şampiyonlukla biter ve hep birlikte bunu taraftarlarımıza armağan ederiz. Bu galibiyet Fatih hocama da armağan olsun. İstekli ve coşkulu başlayan ve sonuna kadar coşkuyla devam eden, emeklerini sonuna kadar kullanan oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Oyunun ilk 15 dakikası istediğimiz gibi geçti. Talihsiz bir gol rakibi de canlandırdı ve oyuna ortak etti. Üçüncü bölgede yaptığımız pas organizasyonları ve geçişteki hareketlilik sonucu daha da etkili yapabilirdi. Maalesef sonuçlandırmada pek etkili olamadık. Zorlu bir periyoda giriyoruz. Burada her oyuncuya ihtiyacımız olacak. İstek ve coşkuyla saha içinde yer alan, oyuna sonradan dahil olan  bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. " 

"8 OYUNCUMUZ EKSİK"
"Biz bunları hiç dile getirmedik. Bizim 8 oyuncumuz eksik. Bunlar Muslera, Fatih, Emre Taşdemir, Kerem, Babel, kart cezalısı Marcao ve dünkü antrenmanda sakatlanıp idmanı tamamlayamayan Etebo. Her oyuncuya ihtiyacımız olacak. Her oyuncuda maksimum seviyede iş çıkarmasını isteyeceğiz. Emre Taşdemir ve Fatih Öztürk örneğinde olduğu gibi bazen talihsizlikler yaşıyoruz. Maç pazar günü olmuş olsa, değerlendirip kullanabileceğimiz arkadaşlardı. Maalesef izolasyon süreçleri devam ettiği için, 5 saat farkla onlardan yararlanamadık. Sonuç olarak elde olan tüm oyuncularımız Galatasaray oyuncularıdır. Kime ne görev verilirse, kimden ne istenirse fazlasıyla saha içerisinde muhakkak yapacaklardır diye düşünüyoruz." 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0