Radamel Falcao takımla çalışmalara başladı!

Galatasaray'da bu sezon uzun bir süre takımdan uzak kalan Radamel Falcao için bir çok spekülasyon gündeme gelirken, Göztepe karşılaşması sonrasında gerçekleştirilen antrenmanda bir sürpriz gerçekleşti. Uzun süredir takımdan uzak kalan ve bireysel çalışmalarını sürdüren Kolombiyalı yıldız oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı! 

5 Kasım'da gerçekleştirilen antrenmanda sağ üst ön adale grubundan sakatlanan Radamel Falcao aradan geçen yaklaşık 2 aylık sürede takımdan uzak kaldı. Şubat ayında 35 yaşına girecek olan Kolombiyalı forvet oyuncusu aradan geçen sürede rehabilitasyon çalışmalarını sürdürürken, forma giymediği maç sayısı (30) forma giydiği maç sayısını geçince dikkat çekmişti. Radamel Falcao hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması öncesinde takımla çalışmalara başlarken, teknik heyetin vereceği karar doğrultusunda zorlu deplasmanda maç kadrosunda yer alabilecek.

Radamel Falcao bu sezon forma giydiği 7 maçta 5 gol - 2 asistlik performans gösterdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0