Menajerlerin önerdiği Hulk'a veto!

Sezon başında kadroda gençlik operasyonu gerçekleştiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, devre arası için kolları sıvadı. Deneyimli teknik adam menajerler aracılığıyla kulübe önerilen Brezilyalı yıldız forvet Hulk'un transferini veto ederken, çıkacak haberlerin de önünü kesmiş oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; kış döneminde olası bir Galatasaray - Hulk aşkı başlamadan bitti! 34 yaşındaki Brezilyalı forvet Hulk, ara transfer dönemi için menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimine önerildi, ancak Florya'dan vize çıkmadı. Teknik patron Fatih Terim'in, hem maliyeti hem de uzun yıllardır Avrupa futbolundan uzak kalması sebebiyle yıldız futbolcunun transferini veto ettiği öğrenildi. 

Çin'in Shanghai SIPG kulübünden ayrıldığını açıklayan Hulk, 1 Ocak itibarıyla bonservisini eline alacak. Sambacı'yla MLS kulüplerinin de yakından ilgilendiği ve yüksek yıllık ücret beklentisi sebebiyle tercihini Amerika Birleşik Devletleri'nden yana kullanabileceği kaydedildi. Hulk, Portekiz'deki başarılı kariyeri sonrası Avrupalılar'ın gözdesine haline gelmiş sonrasında Rusya ve Çin Halk Cumhuriyeti gibi iki farklı deneyim yaşamıştı.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0