Martin Linnes kalmayı garantiledi!

Galatasaray'da sezon başında Mariano'nun ayrılmasının ardından Omar'ın transferiyle sağ bekte rotasyona düşen Martin Linnes gönderilecek isimler arasındayken gösterdiği performansla adeta takımda tutundu. Norveçli oyuncu, vatandaşının koronavirüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle görev yaptığı maçlarda teknik heyetten geçer not aldı.

Devre arasında gönderilecek isimler arasında yer alan ve kadroda ikinci bek konumuna düşen Martin Linnes, antrenmanlarda gösterdiği performansın ardından yoğun maç temposunda teknik direktör Fatih Terim'in elini rahatlattı. Sivas deplasmanı sonrası verilen milli arada koronavirüs testi pozitif çıkan Omar Elabdellaoui'nin yokluğunda gösterdiği performansla alkış alan Linnes, teknik direktör Fatih Terim'den de takdir aldı. Deneyimli teknik adam, tecrübeli oyuncusunun hem antrenmanlarda çok çalışması hem de maçlardaki performansı sonrasında Omar - Linnes ikilisini dönüşümlü kullanacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, büyük bir teklif gelmediği müddetçe Martin Linnes'in sezon sonuna kadar takımda kalması da kesinleşmiş oldu. 

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0