Kalede nöbet değişimi!

Galatasaray'da
sezon başında ikinci kaleci olarak belirlenen ancak Fatih Öztürk'ün gösterdiği performans sonrasında kaleyi teslim alan ve iyi performansını sürdürerek Muslera dönene kadar birinci kaleciliğe yükselen Okan Kocuk bir süredir koronavirüs nedeniyle takımdan uzak kalmıştı. 25 yaşındaki kalecinin gelecek haftadan itibaren yeniden eldivenleri takması bekleniyor! 

Galatasaray'da koronavirüsü atlatan Okan Kocuk eldivenleri Fatih Öztürk'ten geri almaya hazırlanıyor. BAY geçilecek haftanın ardından hafta içerisinde Darıca Gençlerbirliği ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde kaleyi koruyacak olan Okan, hazır bir görüntü sergilerse ligdeki Fatih Karagümrük maçında da görev yapacak. Bu durumda sezon başında kadroya dahil edilen 34 yaşındaki Fatih Öztürk'e yeniden kulübe yolu gözükecek.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0