Ryan Babel'e ülkesinden sürpriz talip!

Galatasaray'da sezon başında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ancak istediği teklifleri alamadığı için takımda kalan Ryan Babel, gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda değerlendirilirken Hollandalı oyuncu için sürpriz bir talip geldi.. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da geleceği belirsiz olan ve 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Babel'e ülkesinden sürpriz bir talip çıktı. Sezon başında istediği transfer teklifini alamadığı için takımda kalan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından forvette denenen Hollandalı yıldız oyuncu, iyi bir performans göstermesinin akabinde milli takım kampında koronavirüse yakalanarak bir süre takımdan uzak kalmıştı. Koronavirüs testi negatif çıkan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Ryan Babel, sezon sonunda oynanacak olan Euro 2021'de de milli takımının önemli isimeri arasında yer alıyor.

Son haberlere göre, Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un devre arasında Ryan Babel için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı iddia edildi. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karar doğrultusunda Babel için gelen teklife cevap verecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0