Mısır'dan forvet önerisi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımı gençleştirmeye yönelik hamlelerini gerçekleştirirken, devre arasında yapılacak olan transferlerde de gençlik aşısı devam edecek.. Bu sezon Arda haricinde 25 yaş üstü oyuncu transfer etmeyen Galatasaray'a son öneri Mısır'dan geldi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'a devre arası için Mısır'dan sürpriz bir öneri geldi.. Sarı- Kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim büyük bir gizlilik içinde çalışmalarına devam ederken menajerlerin Mısırlı forvet Mostafa Mohamed’i teklif ettiği gelen bilgiler arasında.. Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'te forma giyen 23 yaşındaki yıldızın süratli ve yırtıcı bir golcü olduğu öğrenilirken bu oyuncunun birçok kulüp tarafından izlendiği belirlendi. Galatasaray yönetiminin Mohamed için, scout ekibinin vereceği rapor doğrultusunda teknik direktör Fatih Terim'in görüşüne başvuracağı öne sürüldü. Terim'in de onay vermesi durumunda bu transferin bitirilmesi bekleniyor. 

Zamalek altyapısında futbola başlayan Mohamed geçtiğimiz sezon 43 resmi karşılaşmada 20 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Mısırlı oyuncu takımının en önemli yıldızlarından biri.. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediği, Mısırlı oyuncunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı biliniyor. O dönem France Football’a konuşan 22 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’nin beni istediği doğru. Çok büyük bir kulüp. Yakında 23 yaşında olacağım. Kariyerimde öne doğru bir adım atıp artık Avrupa’da oynamalıyım. Mısır’dan ayrılmak istiyorum.” demişti.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0