Radamel Falcao için karar verildi!

Geldiği günden beri sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Radamel Falcao, teknik direktör Fatih Terim'in sabrını taşırdı. Deneyimli hoca, 5 Kasım'da idmanda sakatlanan ve 2 haftalık iyileşme sürecine rağmen 1 aydır sahalardan uzak kalan Kolombiyalı için yıldız oyuncu için yönetimle yaptığı görüşmede kararını net bir şekilde belirtti.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim en sonunda Radamel Falcao konusunda isyan bayrağını açtı. 5 Kasım tarihinde idmanda adalesinden sakatlanan Kolombiyalı yıldızın normal şartlarda 2 hafta içinde takıma dönmesi bekleniyordu. Ancak Falcao aradan geçen 1 aya rağmen henüz takımla birlikte idmanlara bile başlayamadı. Başkan Mustafa Cengiz'le bu konuyu görüşen Terim'in kullandığı ifadeler dikkat çekti. 

Başarılı hocanın takımın en yüksek maaş alan yıldız ismi için "Bu konudan (sakatlık) herkes bıktı. Dünya para verdiğimiz futbolcudan hiç bir şekilde yararlanamıyoruz. Eğer oynayacaksa takımda kalsın ancak oynamayacaksa devre arasında gönderelim." dediği öğrenildi. Yönetimin de bu konudan rahatsız olduğu ve Radamel Falcao'yla yapılacak görüşmenin ardından çıkacak sonuç doğrultusunda Ocak ayı için çalışmalara başlanacağı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0