Sarayın mücevheri Marcao!

Galatasaray'a geldiği günden itibaren gösterdiği performansla dikkat çeken ve Avrupalı kulüplerin radarında olan Marcao için karar verildi. 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı stoper için yönetim 20 milyon Euro taban fiyat belirlerken, devre arasında olağanüstü bir teklif gelmedikçe satışına da izin verilmeyecek. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Portekiz Ligi takımlarından Chaves'ten 'scout transferi' olarak transferi gerçekleştirilen Marcao her geçen gün değerine değer katıyor. Sezon başında Roma yöneticileri İstanbul'a gelip Brezilyalı savunmacı için Galatasaray ile masaya da oturmuştu ancak anlaşma sağlanamamıştı. Bu sezona da çok iyi başlayan Brezilyalı savunma oyuncusu özelliklerini geliştirerek piyasasını yükseltti. Sarı-kırmızılılar, 9 milyon euro'luk tekliflere "Hayır" demişti. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bu yönde hareket edecek olan yönetim Marcao'nun fiyatını da 20 milyon Euro olarak belirledi. 

İtalya ve İngiltere'den ciddi teklifler alan 24 yaşındaki futbolcu ancak bu rakam masaya konmadan pazarlık masasına oturmayı düşünmüyor. Galatasaray sezon sonuna kadar bu rakamın daha da artacağını düşünerek devre arasında Brezilyalı yıldızın satışını düşünmüyor. İyi bir teklif gelmesi halinde gönderilecek isim Christian Luyindama olacak. Kongolu savunmacının yerine yeni bir transfer yapılma ihtimalinin yanı sıra Ryan Donk, Emin Bayram ve Valentine Ozornwafor gibi isimler rotasyonda değerlendirilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0