Florya'yı sevindiren haber: Fernando Muslera!

Galatasaray'da uzun süredir takımdan uzak kalan Fernando Muslera geri sayıma geçti. Bireysel çalışmalarını sürdüren ve rehabilitasyon döneminde kendisine çok iyi bakan Uruguaylı kaleci, yeni yıldan önce sahalara dönmek için ekstra çalışmalar gerçekleştiriyor. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun süredir takımdan uzak kalan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın durumu belli oldu. Uruguaylı kalecinin geçen sezon Rize deplasmanında girdiği pozisyon sonrası tibia ve fibula kemiği kırılmış sarı-kırmızılı camiada çok büyük üzüntü yaşanmıştı. Ancak hiçbir şekilde pes etmeyen 34 yaşındaki file bekçisi çok kısa bir süre içerisinde kaleci antrenörü Fadıl Koşutan'la çalışmalara başlamıştı. Tedavisinin bir bölümünü de ülkesi Uruguay'da geçiren Muslera artık neredeyse hazır! 

Fernando Muslera, ayak çabukluğu ve refleks antrenmanlarını sıkı bir şekilde yaparken, normalden çok daha kısa sürede form tuttu. Her geçen gün fiziksel olarak daha iyi duruma gelen Muslera, yılbaşını beklemeden maça çıkmak istiyor. Galatasaray kaptanının bu isteği Fatih Terim başta olmak üzere tüm Florya'yı çok sevindirirken, ocak ayında da Muslera ile yeni sözleşme yapılması bekleniyor.

EN ÇOK FORMA GİYEN YABANCI
Galatasaray tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu ünvanını Zoran Simovic'den alan Muslera toplamda 362 defa sarı-kırmızılılarla maça çıktı. Sarı-kırmızılı takımın tarihinde 613 maçla Bülent Korkmaz zirvede bulunurken, Muslera 15'inci sırada yer alıyor. Uruguaylının önünde 367 maçla Suat Kaya bulunuyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0