Terim'in listesinde Fatih Kuruçuk var!

Kadrosunu gençleştirmek ve geleceğe dönük bir takım kurmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Süper Lig'in genç stoperi Fatih Kuruçuk yer alıyor.. Geçen sezon da gündeme gelen 22 yaşındaki stoperin scout ekibi yakından takip ederken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih için yönetim şimdiden harekete geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Luyindama yada Marcao'ya yüksek teklif gelmesi halinde satışına izin veren teknik direktör Fatih Terim kadroya yeni bir stoper arıyor. Bu sezon transfer döneminde kadrosunu gençleştirmeye çalışan ve yerli bir iskelet kurmaya çalışan Terim, uzun zamandır scout ekibinin takibinde olan Karagümrük'ün genç stoperi Fatih Kuruçuk'un transferini istedi. Galatasaray'da transferi daha önce gündeme gelen 22 yaşındaki stoperin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bu durumu fırsat bilen yönetim, oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmede sözlü anlaşma sağlarken devre arasında sezon sonu için sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu arada Fatih Karagümrük'ün de oyuncunun sözleşmesini uzatmak için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

BUCA ALTYAPISI ÇIKIŞLI
Bucaspor alt yapısında futbola başlayan ve daha sonra Göztepe'ye transfer olan Fatih Kuruçuk, 2017-2018 sezonundan beri Fatih Karagümrük forması giyiyor. Özellikle geçen sezon Süper Lig'e yükselirken takımına büyük katkı sağlayan 1.90 boyundaki genç oyuncu 21 maçta attığı 5 golle dikkat çekmişti. Fatih, bu sezon ise son altı haftadır takımın banko ismi oldu.

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0