Onyekuru için dünyaları istediler!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in devre arasında yeniden kadrosuna katılmasını istediği Henry Onyekuru için yöneticiler yeniden harekete geçerken, Nijeryalı oyuncunun menajeri William D'avila geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği görüşmede transfer şartlarını sundu. Oyuncunun bonservisine sahip olan Monaco'nun talepleri doğrultusunda Galatasaray yönetimi transferi askıya aldı. 

Geçtiğimiz haftalarda Younes Belhanda'nın sözleşmesini yenilemek için İstanbul'a gelen Fransız menajerle görüşen Galatasaraylı yetkililer, transfer listesinde yer alan Henry Onyekuru'nun ismini gündeme getirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde üst sıralarda yer alan Nijeryalı oyuncu için Monaco kulübünün şartlarını ileten D'avila, ekonomik şartların ağır olması nedeniyle alternatif isimleri de gündeme getirdi. Terim her ne kadar Onyekuru'yu kadrosunda görmeyi çok istese de Monaco'nun şartlarının ağırlığı geri adım attırdı. 

Monaco oyuncunun kiralanmasını istemiyor, bonservisiyle satılmasını talep ediyor. Onyekuru için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Fransız kulübü bu paranın tamamını da peşin olarak talep ediyor. Anlaşma sağlanırsa menajerlik ücreti, vergiler, yetiştirme ücreti dahil tüm masraflar Galatasaray tarafında karşılanacak. Yani yaklaşık 10 milyon Euro'luk bir operasyon söz konusu olacak. Bu durum ekonomik anlamda darboğazda olan Galatasaray yönetiminin geri adım atmasına neden oldu. 

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0