Ali Yavuz Kol kiralık olarak Denizlispor'da..

Geçtiğimiz sezon Tarsus İdmanyurdu'nda kiralık olarak gösterdiği başarılı performansın ardından bu sezon teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosunda şans bulan genç forvet oyuncusu Ali Yavuz Kol takımdan ayrılmak üzere.. Ligin ilk yarısında zaman zaman rotasyonda şans bulan genç oyuncu ligin ikinci yarısını Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da geçirecek..

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Galatasaray'dan Ali Yavuz Kol transferinde mutlu sona ulaştı. Ligde zor günler geçiren ve son sırada yer alan Horozlar, kısa bir süre önce Galatasaray ile iletişime geçmişti. Fatih Terim'in de onay vermesiyle transfer sonlandı. 19 yaşındaki forvet oyuncusu, sezon sonuna kadar Yeşil Siyahlı ekipte forma giyecek. Bedelsiz olarak sezon sonuna kadar kiralanan Ali Yavuz'un sözleşmesinde herhangi bir opsiyon bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0