Zamalek ile anlaşma sağlandı!

Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru
'yu renklerine katarak hücum gücünü arttıran Galatasaray'da üçüncü transfer çok yakın görünüyor.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Mısırlı forvet oyuncusu Mohammed Mustafa için bir süredir görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, ekonomik olarak zor günler geçiren Zamalek ile her konuda anlaşma sağladı! 

Mısır'da yayın yapan El-Watan gazetesinin haberine göre; Galatasaray ara transfer döneminin üçüncü imzasına çok yakın.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Mısırlı genç oyuncu Mohamad Mustafa için uzun bir süredir görüşmeler gerçekleştiren Galatasaraylı idareciler, son olarak Zamalek kulübüne 1.5 yıllık kiralama ve sonunda satın alma opsiyonu içeren bir teklif sundu. Sarı Kırmızılı ekip ile Mısır kulübü Zamalek'in yöneticileri arasında bugün video konferans aracılığıyla bir oturum gerçekleşti. İki kulüp yöneticileri 1.5 milyon Dolar kiralama bedeli ve 4 milyon Dolarlık satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağladı. Ekonomik olarak zor günler geçiren Mısır ekibi Galatasaray'ın bu teklifini kabul ederken, iki kulüp arasında ödeme planı üzerine görüşmeler devam ediyor. 

Haberde Fransa Ligi takımlarından Saint-Etienne'in de genç golcüyü transfer etmek için Mısır kulübü ile görüştüğünü ancak Galatasaray'ın bu görüşmede daha güçlü olduğunu ifade etti. Öte yandan Zamalek Kulübü, Galatasaray'a transferi an meselesi olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Mostafa Mohamed'i Afrika Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadı.

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Maraton'un yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray'ın oyun planını ve teknik direktör Fatih Terim'in kadro içerisinde yaptığı dokunuşları masaya yatırdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0