BCL | Galatasaray'dan erken veda!

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray gruptaki beşinci maçında deplasmanda Bakken Bears'a direnemedi ve 96-78'lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla gruptaki dördüncü yenilgisini yaşayan Ömer Uğurata'nın öğrencileri, grup aşamasındaki son maç öncesinde turnuvaya grup aşamasında veda etmeyi garantiledi.

Bu sezon tarihinde ilk kez Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılan Galatasaray, A grubunda Dinamo Sassari - Iberostar Tenerife ve Bakken Bears ile eşleşmişti. Grupta 5 maç sonunda 4 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Cimbom gruptaki tek galibiyetini İstanbul'da Bakken Bears karşısında almıştı.

Son maçlar öncesi Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, A grubundaki altıncı ve son maçında 20 Ocak'ta Dinamo Sassari'yi konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0