Levent Şahin: Çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık...

Süper Lig'de sezonun 17. haftasında Konyaspor'a deplasmanda 4-3 kaybeden Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

"Öncelikle çok üzgünüm. Birkaç nedenden dolayı üzgünüm. İlki, çalışılıp emek verilen taktik anlayışımızı sahaya hiçbir şekilde, oyunun başından sonuna kadar yansıtamayışımızdı. İkincisi, ne olursa olsun bizler Galatasaray takımıyız, Galatasaraylı oyuncularız. Ne olursa olsun bizim gerek bireysel olarak gerekse takım olarak bir tepki vermemiz gerekiyordu. 5-6 dakikada beraberliği koruyamadık. Attıktan sonra goller geldi. Galatasaray bunu hiçbir şekilde hak etmedi. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de var. Kabul etmediğimiz tek şey oyunumuz."

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0