Ömer Bayram: 4 gol yeme lüksümüz yok!



Galatasaray, Süper Lig'
in 17. haftasında konuk olduğu Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu ve son 2 maçta 5 puan kaybetmiş oldu. Ömer Bayram karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"4 GOL YEME LÜKSÜMÜZ YOK"
“2021 yılı bizim için çok hayırlı başlamadı. Öncelikle Omar kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum. Sonra Antalya maçında çok iyi, baskılı oynadık ve o maçta da puan kaybettik. Bu maçta onu telafi etmek istiyorduk. Normalde alışkın olduğumuz baskılı, tempolu, güzel oyunumuzu oynayamadık bu maçta. Ona rağmen 3 gol bulduk. Erken gol yedik. Golden sonra 1-1’i yakaladık. Umutluyduk sonra konsantrasyon kaybıyla ikinci yarının başlangıcında ayağımıza top değmeden ikinci golü yedik. Bu tamamen bizim elimizdeydi çünkü istediğimiz oyunu oynayamadık. 3 gol atıp, Galatasaray takımı olarak 4 gol yeme lüksümüz yok. Kendimize bakıp bu hatayı telafi edeceğiz."

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0