Fatih Terim'in cezası bitti!



Karagümrük karşılaşmasında maçın hakemine gösterdiği tepkinin ardından kırmızı kart gören ve 4 maçlık ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in cezası sona erdi. Konyaspor karşılaşmasında mücadeleyi takım kaptanı Arda Turan ile birlikte tribünden izleyen Terim, hafta sonu takımının başında yer alacak.

Teknik direktör Fatih Terim'in ilk etapta 5 maç olarak açıklanan cezası Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru sonrasında 4 maça düşürülürken, Galatasaray teknik direktörünün olmadığı maçlarda sahadan 2 galibiyet - 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. İlk olarak Göztepe karşısında 3-1 kazanan Galatasaray, bir sonraki maçta ezeli rakibi Trabzonspor karşısında deplasmanda sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Terim'in öğrencileri hafta sonu Antalyaspor karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, Konyaspor deplasmanından 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı. 

Konyaspor maçının ardından cezasını tamamlayan Terim, ligin 18. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşmasında kulübeye inecek. 

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0