BSL | Ekrem Memnun galibiyetle başladı!


Basketbol Süper Ligi
'nde normal sezonun 17. haftasında Galatasaray erkek basketbol takımı evinde OGM Ormanspor'u ağırladı. Hafta içerisinde Ekrem Memnun'u göreve getiren takımımız rakibi karşısında zaman zaman 20 sayı geriye düşse de, son çeyrekte öne geçmeyi başararak sahadan 89-87'lik galibiyetle ayrıldı. 

Galatasaray erkek basketbol takımı maça Travis Trice, Darly Macon, Göksenin Köksal, Brock Motum ve Johnathan Williams beşiyle başladı. Maçın ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçilirken, çeyreğin diğer yarısında savunmada arzuladığı istikrarı sağlayamayan takımımız ilk periyotta 20-28 geriye düştü. İkinci çeyrekte ise 19-27’lik skor dezavantajı ile karşı karşıya kalan takımımız, ilk devreyi 39-55 geride kapadı. İkinci yarıda ise bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. Kaptan Göksenin Köksal’ın savunmadaki muazzam gayretiyle buradaki açığını kapatan ve ekstra toplar kazanan Galatasarayımız, bitiriciliğini artırınca üçüncü çeyrekte 20 sayıya varan farkı tek hanelere indirdi: 64-73. Son çeyrekte Amile Jefferson’un pota altındaki ateşleyiciği ve Yiğit Arslan’ın bençten müthiş katkısı ile hava yakalayan takımımız, savunmada da rakibini 14 sayı bandında tuttu. Bitime 1:32 kala Yiğit Arslan’ın üçlüğü ile uzun süren kovalamaca sonunda öne geçtik: 85-84. Öne geçmemizin ardından rakibe bir dakika boyunca sayı imkanı tanımayan Galatasarayımız, Yiğit Arslan’ın çizgide iki sayısıyla galibiyeti garantiledi. Stanton Kidd’in son saniye üçlüğü ile maç takımımızın 89-87 üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray'da beş oyuncu çift haneli sayılar üretirken, baş antrenör Ekrem Memnun benchten müthiş bir katkı aldı. Kenardan gelen Amile Jefferson mücadeleyi 16 sayı - 8 ribaund ile tamamlarken, Barış Ermiş maçı 14 sayı - 6 asistle tamamladı. 

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor?  Ekrem Memnun'un yuvaya dönüşü,  Epiphanny Prince transferinin perde arkası, Angel McCoughtry ve Epiphanny Prince'in takıma katacakları ve Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0