Ndayishimiye için resmi açıklama!

Galatasaray'da sezonun ikinci yarısı adına transfer çalışmaları sürerken listede yer alan isimlerden Youssouf Ndayishimiye için resmi açıklama geldi. Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, takımın genç orta saha oyuncusu için Galatasaray'dan resmi teklif aldıklarını belirtti. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, "Youssouf Ndayishimiye'yi geçen sezon bonservis ücreti ödeyerek kadromuza dahil ettik. Youssouf takımımızda gösterdiği performansla yurt içinden ve yurt dışından takımların transfer listesine girdi. Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Oyuncu için istedikleri bonservis bedelini de paylaşan Adil Gevrek, "Galatasaray'dan istediğimiz ücret 3 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay şeklinde.." dedi.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Beşiktaş - Galatasaray derbisinin analizi yapıldı! İki takımın defoları neler, derbiyi hangi oyuncular belirler, derbi bize neleri vaadediyor tüm bunlar masaya yatırıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0