Mostafa Mohamed'in kulübü yapılan teklifi açıkladı!

Gençlerbirliği karşısında alınan farklı galibiyetin ardından basın toplantısında tabir-i caizse transfer listesini açıklayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in listesindeki Mısırlı forvet Mostafa Mohammed'den haber var.. Fransız kulübü St. Etienne ile anlaşamayan Zamalek, kiralama ve zorunlu satın alma opsiyonu olan bir teklifle Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeye aldığını açıkladı! 

Mısır basınında yer alan Btolat'ın haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediği Mostafa Mohamed için kulübü Zamalek'ten açıklama var. 23 yaşındaki oyuncu için Saint Ettienne transfer görüşmelerini terk ederken, Galatasaray'ın yeni bir teklif ile masaya oturduğu açıklandı. Mısır kulübünün yöneticisi, "Galatasaray bize Mohamed için 7 milyon dolar önerdi." derken bu bedelin kiralama artı zorunlu satın alma opsiyonlu olduğu öğrenildi. Öte yandan daha önce kulüp başkanı Mortada Mansour, oyuncuyu Türk takımlarına satmayacağını açıklarken, geçtiğimiz ay Spor Bakanlığı tarafından yolsuzluk gerekçesi ile görevden alınmıştı.

Kulübü ile 2024 Haziran ayı sonuna kadar kontratı olan oyuncunun Zamalek kariyerinde 51 maçta 19 golü bulunuyor.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Beşiktaş - Galatasaray derbisinin analizi yapıldı! İki takımın defoları neler, derbiyi hangi oyuncular belirler, derbi bize neleri vaadediyor tüm bunlar masaya yatırıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0