Fernando Muslera tarihe geçti!

Haziran ayında fibula kemiği kırılan ve çok uzun bir süre sahalardan uzak kalan Fernando Muslera bu hafta oynanılan Denizlispor karşılaşmasında kadrodaki yerini alırken, Uruguaylı kaleci kulüp tarihinde önemli bir başarıyı geride bıraktı. 

2011 yılının Ağustos ayında Lazio'dan transfer edilen Fernando Muslera aradan geçen 10 yıllık sürede bir çok başarıya imza atarken, deneyimli kaleci profesyonel futbol kariyerinde çıktığı 479 resmi maçın 362'sinde Galatasaray kalesini korudu. Geçtiğimiz sezon Rizespor deplasmanında ayağı kırılan ve 220 gün sonra sahalara dönen Muslera, üstüste 10 sezon Galatasaray forması giymesinin yanı sıra 10 sezon üstüste Süper Lig'de forma giyen ilk yabancı oyuncu oldu. Uruguaylı file bekçisi bu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşarken, 121 maçta da kalesini gole kapatarak önemli bir başarı elde etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0