Henry Onyekuru, İstanbul'a geldi!


Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Henry Onyekuru konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı yıldızı bir kez daha kadrosuna katmak isteyen Cimbom, Monaco ile görüşmelerini sürdürürken Onyekuru'nun İstanbul'a geldiği ortaya çıktı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine aldığı Henry Onyekuru, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu İstanbul Havalimanı'ndan aktarmalı olarak Fransa'nın Nice şehrine uçarken, Onyekuru'nun ailesi ise İstanbul'da kaldı.

Basında yer alan iddialara göre Galatasaray, Henry Onyekuru'yu satın alma opisyonuyla kiralama konusunda Monaco ile anlaşmaya yakın. Sarı-kırmızılıların bu transferi önümüzdeki günlerde resmen bitirmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor? Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda, yapılan transferler ve daha fazlası Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0