İrfan Can Kahveci ayrılmak için izin istedi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hiç alışagelmedik bir şekilde Başakşehirli yıldız oyuncu İrfan Can'ın transferini istediğini basın toplantısında duyurdu.. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan milli yıldızın transferi maddi açıdan pek kolay olmayacak ancak flaş bir gelişme yaşandı. İrfan Can Kahveci yöneticilerle yaptığı görüşmede ayrılmak için izin istedi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; İrfan Can Kahveci transferi uzun süre daha gündemdeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. İrfan, en yakın dostları Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan'la birlikte oynamayı çok istiyor. Öyle ki, Başakşehir'e Rus kulüplerinden cazip teklifler gelmesine karşın, milli futbolcunun bu görüşmelere katılmak istemediği ve Galatasaray'a gitmek için kulübünden kolaylık talebinde bulunduğu öne sürüldü. Başakşehir cephesi ise bonservis ücreti ödemeye hazır kulüpler varken, Galatasaray'la takasa girme fikrine sıcak yaklaşmıyor. Buna karşın isimler üzerinde görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

Son olarak Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde "Takımdan ayrılmak isteyen bazı oyuncularımız var." ifadelerini kullanırken, bu ismin İrfan Can Kahveci olduğu artık bilinen bir gerçek.. 

Galatasaray'ın Süper Lig'de Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetin analizi taktik masası üzerinde Maraton'ın yeni bölümünde yapıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0