Mustafa Cengiz'den son dakika Fatih Terim açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşan ve penaltılarla sahadan galibiyetle ayrılarak adını çeyrek finale yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü.. Gün içerisinde sosyal medyaya düşen ayrılık haberlerinin ardından başkan Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu! 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği arasında yapılan değerlendirme toplantısı çıkışında Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Fatih hakkında sorulan sorulara kısa bir cevap verdi.  Fatih Terim'in dünkü açıklamalarının sorulması üzerine kısa bir açıklama yaptı. Haber Global muhabirinin sorusunu yanıtlayan Cengiz, "Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih hocamızla yola devam ediyoruz." dedi. 

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0