İrfan Can Kahveci için görüşmeler başladı!

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapması beklenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim listenin ilk sıralarına Başakşehir forması giyen 25 yaşındaki yıldız isim İrfan Can Kahveci'yi yazdı. Yükselen performansıyla Avrupalı kulüplerin dikkatini çeken İrfan Can için yönetim harekete geçti ve Başakşehir yönetimiyle ilk görüşme gerçekleşti! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaraylı yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde üst sıralarda yer alan İrfan Can Kahveci için tabir-i caizse gözünü kararttı ve görüşmelere başladı. Başakşehir'den ayrılması beklenen yıldız oyuncu için Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak geçtiğimiz günlerde Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Albayrak ilk görüşmede İrfan Can Kahveci'nin transferi için Mbaye Diagne + Emre Akbaba ve 2 milyon Euro'luk bir paketten oluşan teklifi iletti ancak Başakşehir kanadı bu teklife pek sıcak bakmadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmelerin belirli bir zemin üzerinde devam ettiği ve İrfan Can'ın da transfere sıcak bakması nedeniyle gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu kulislerde konuşulan konular arasında..

YAKIN ARKADAŞLARI GALATASARAY'DA..
25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Terim'in geleceğe yönelik planlarında büyük bir yer tutarken, aynı zamanda Taylan Antalyalı - Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç milli yıldızın yakın arkadaşları.. Özel hayatlarında sık sık görüşen isimler İrfan Can'ın görüşlerini de teknik direktör Fatih Terim ile paylaştı. Galatasaray'da oynamaya sıcak bakan milli oyuncunun hem kariyerini bir üst seviyeye çıkartmak hem de yakın arkadaşlarıyla aynı takımda olmak istediği biliniyor. 

Maraton'un yeni bölümünde Konyaspor - Galatasaray maçı taktik tahtası üzerinde masaya yatırıldı ve önemli tespitlerde bulunuldu. Yayını izlemeyi, videolarımızı beğenmeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0