Youssouf Ndayishimiye için sürpriz iddia!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.. Orta sahaya dinanizm katacak bir isim arayan teknik direktör Fatih Terim, scout ekibinin raporları doğrultusunda Yeni Malatyaspor forması giyen 22 yaşındaki Burundili orta saha Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için yönetimden talepte bulundu. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Sezonun ikinci yarısı adına transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Yeni Malatyaspor'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Belçika ekibi Anderlecht'in resmi teklif yapıldığı iddia edilen Youssouf Ndayishimiye, Galatasaray'ın listesine girdi. Galatasaraylı yetkililer, 22 yaşındaki oyuncunun transferi için Yeni Malatyasporlu idareciler ile görüşme yaptı ve sözlü tekliflerini iletti. İki kulüp arasında görüşmelerın devam ettiği not düşüldü.

Afrika'dan Süper Lig'e transfer olan başarılı oyuncunun Fenerbahçe maçındaki performasının ardından geçtiğimiz sezon kazandığı ücret gündem olmuştu. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da görev alan Hikmet Karaman, genç oyuncunun aylık 300 Euro'ya oynadığını açıklamıştı. Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin dolar civarında.. Yeni Malatyaspor'un bankoları arasında yer alan Youssouf, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta 2 gol atmayı başardı.

Maraton'un yeni bölümünde Konyaspor - Galatasaray maçı taktik tahtası üzerinde masaya yatırıldı ve önemli tespitlerde bulunuldu. Yayını izlemeyi, videolarımızı beğenmeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0