Jesse Sekidika kulüp tarihine geçti!

Süper Lig'de hafta sonu aldığı Beşiktaş mağlubiyetinin ardından hafta içerisinde Denizlispor'u evinde ağırlayan Galatasaray, rakibi karşısında sahadan 6-1 gibi net bir skorla galip ayrılırken Ali Sami Yen Arena'da oynanılan resmi maçlarda 500. gol sevincini yaşadı. 

2011 yılında Ocak ayında açılışı gerçekleştirilen Ali Sami Yen Arena'da ilk resmi müsabaka Sivasspor karşısında oynanmıştı. O mücadelede takımımızın ve stadımızın ilk golünü Servet Çetin kaydederek gol perdesini açmıştı. Nice zaferlerin ve şampiyonlukların elde edildiği ASY Arena'da resmi maçlarda 50. golü Johan Elmander, 100. golü Didier Drogba, 150. golü Wesley Sneijder, 200. golü Hakan Balta, 250. golü Selçuk İnan, 300. golü Yasin Öztekin, 350. golü Sinan Gümüş, 400. golü Eren Derdiyok ve 450. golü de Ryan Donk kaydetmişti. 

Denizlispor karşılaşmasında 90+2. dakikada fileleri havalandıran Jesse Sekidika, takımımız adına stadımızdaki resmi maçlarda 500. golü atarak adını tarihe yazdırdı. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında.. Hafta sonu kaybedilen Beşiktaş derbisini editörlerimiz masaya yatırırken, Fatih Terim'in üçlü savunma tercihi ve Mbaye Diagne'nin kırmızı kartı derbiye damgasını vurdu! 

Buraya tıklayarak FCN Blog Youtube kanalımıza abone olabilir ve bize destek olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0