Sofiane Feghouli: Elhamdülillah! Mutluyum...

Galatasaray, Süper Lig'de konuk ettiği Denizlispor'u 6-1 gibi rahat bir skorla mağlup etti. Sarı kırmızılıların yıldız ismi Feghouli de sakatlığının ardından oynadığı ilk maçında bir gole imza attı. Soso, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ELHAMDÜLİLLAH! MUTLUYUM"
"Elhamdülillah! Mutluyum. Güzel bir reaksiyon gösterdik bu akşam. Sakatlığım boyunca çok çalıştım. Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu akşam attığım golü eşim ve çocuklarıma armağan ediyorum.Ben istatistiklere bakmam. İyi oynayıp oynamadığıma bakarım. En önemlisi tabii ki takımı oynatmak benim için..."

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında.. Hafta sonu kaybedilen Beşiktaş derbisini editörlerimiz masaya yatırırken, Fatih Terim'in üçlü savunma tercihi ve Mbaye Diagne'nin kırmızı kartı derbiye damgasını vurdu! 

Buraya tıklayarak FCN Blog Youtube kanalımıza abone olabilir ve bize destek olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0