Mbaye Diagne sezon sonuna kadar WBA'a kiralandı!

Sezon başında istenilen tekliflerin gelmemesi üzerine teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda tutulan ve Falcao'nun sakatlanmasının ardından kadronun en önemli hücum opsiyonu olan Mbaye Diagne gösterdiği performansın karşılığını aldı. Senegalli yıldız forvet bu sezon Premier Lig'de hücumsal anlamda zor günler geçiren West Bromwich Albion'a kiralandı. 

Diagne'nin transferi için bir süredir Galatasaray yönetimiyle görüşmelerini sürdüren Birmingham ekibi, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Senegalli golcünün sezon sonuna kadar forma giyeceğini duyurdu. Galatasaray tarafından da yapılan resmi açıklamada Diagne'nin yarım sezonluk kiralanması için 1.4 milyon Pound (yaklaşık 1.6 milyon Euro) ödeneceği belirtildi. 

Galatasaray formasıyla bu sezon ligin ilk bölümünde 19 maçta süre bulan Mbaye Diagne attığı 11 golle takımın en golcü oyuncusu konumundaydı. Senegalli forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon Club Brugge'da kadro dışı kalarak geçirdiği kiralık döneminin ardından Premier Lig'de büyük bir şans bulmuş oldu. 

Menajer nasıl olunur, Türkiye'de transfer süreçleri nasıl gelişiyor, transferlerin karanlık tarafları neler hepsi ve daha fazlası FCN Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. FIFA Menajeri Gökhan Tabakçıoğlu anlattı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0