Jesse Sekidika sezon sonuna kadar Konyaspor'da!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a gelen ve istediği süreleri almakta zorlanan Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika için karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon zaman zaman süre verdiği 24 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar Süper Lig takımlarından Konyaspor'a kiralandı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın 2020-2021 sezonu sonuna kadar İttifak Holding Konyaspor Kulübü'ne bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcu ve menajeri net 260.000 Euro tutarındaki bedelden feragat etmiştir. Ayrıca kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri İttifak Holding Konyaspor tarafından ödenecektir." ifadeleri kullanıldı. 

Sekidika bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 7 maçta 149 dakika şans buldu ve 1 gol - 1 asistlik katkı sağladı. 

Menajer nasıl olunur, Türkiye'de transfer süreçleri nasıl gelişiyor, transferlerin karanlık tarafları neler hepsi ve daha fazlası FCN Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. FIFA Menajeri Gökhan Tabakçıoğlu anlattı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0