Ndayishimiye için pazarlık sürüyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim
ara transfer döneminde orta sahaya mutlak suretle bir transfer yapmak isterken, listedeki isimlerden birisi de Malatyaspor'un potansiyelli ismi Youssouf Ndayishimiye olarak biliniyor.. Galatasaray yönetimi genç oyuncu için görüşmeler gerçekleştirirken, son olarak teklifini yükseltti! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, bir süredir peşinde olduğu Youssouf Ndayishimiye transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor'un 22 yaşındaki ön liberosu için son teklifini iletti. Daha önceki 1 milyon Euro + sonraki satıştan pay önerisini güncelleyen Aslan, 1.5 milyon Euro'nun yanı sıra, 19 yaşındaki forvet Ali Yavuz Kol'u da kiralık olarak teklif etti. Ayrıca Youssouf'u isteyen Saint-Etienne ve Anerlecht'in de aradan çekilmesiyle, Galatasaray'ın bu transferde eli güçlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0