Saracchi'nin yerine ilk aday Alioski!

Galatasaray'da
ara transfer dönemi için transfer çalışmaları devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonu için hareketlilik şimdiden başlamış durumda.. Saracchi'nin yerine sol beke takviye yapmak isteyen Aslan'da gündeme gelen isimlerden birisi de Leeds United forması giyen Ezgjan Alioski oldu. 

Makedon basınında yer alan haberlere göre; Leeds United'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki sol bek Ezgjan Alioski'nin menajeri Galatasaray ile görüşüyor.. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Galatasaraylı idareciler, diğer bir yandan teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda gelecek sezonun da çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçen sezon devre arasında Leipzig'den kiralanan Marcelo Saracchi'nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen isim Leeds United'da forma giyen Ezgjan Alioski oldu.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve henüz yeni sözleşmeye imza atmayan 28 yaşındaki sol bek, 2017 yılından beri takımında düzenli olarak forma giymesine ve geçen sezon Premier Lig'e yükselen takımının başarılı isimlerinden birisi olmasına karşın maaşının çok düşük olması nedeniyle huzursuz olduğu iddia ediliyor. Makedon oyuncunun sezon sonunda İngiliz ekibinden ayrılmaya ve çeşitli nedenlerden dolayı da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı haberin detaylarında yer aldı.

Alioski bu sezon Leeds United formasıyla 19 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken, geçtiğimiz sezon takımının forması altında 41 maçta 5 gol - 5 asistlik performans sergiledi. Her ne kadar sol bek olmasına karşın sol kanatta da görev yapabilen Alioski, yıllardır 10 numaralı formayı giyiyor. 

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Maraton'un yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray'ın oyun planını ve teknik direktör Fatih Terim'in kadro içerisinde yaptığı dokunuşları masaya yatırdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0