BSL | Yokuş aşağıya gidiyoruz!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 21. haftasında Galatasaray evinde Aliağa Petkim'i ağırladı. Rakibi karşısında savunmada sorunlar yaşayan Ekrem Memnun'un öğrencileri sahadan 65-89'luk skorla mağlup ayrılarak kötü gidişatını durduramadı. 

Takımımız maça Alex Hamilton, Travis Trice, Göksenin Köksal, Brock Motum ve Amile Jefferson beşiyle başladı. Rakibi karşısında savunmada istediği performansı sergilemekten uzak olan Ekrem Memnun'un öğrencileri ilk çeyrekte rakibi karşısında potasında 27 sayı görürken, devreyi de 36-49 geride tamamladı. Soyunma odası dönüşünde hücumda üretkenlik sorunu devam eden Galatasaray, pota altında da sorunlar yaşamaya devam etti ve final periyoduna 52-67 geride girdi. Farkın her dakika daha da açıldığı ve konuk ekibin kontrolü altında geçen mücadelede takımımız final periyodunda direnç göstermekte sorun yaşarken, sahadan da 65-89'luk mağlubiyetle ayrıldı. 

Galatasaray'da skor dağılımı şu şekilde oldu:
Hamilton 7, Travis 16, Motum 7, Jefferson 8, Göksenin Köksal 2, Yiğit Arslan 3, Eray Aydoğan, Ragıp Berke Atar 8, Williams 14, Caner Erdeniz

FCN Blog Youtube kanalında her hafta yayınlanan kendine has konsept programı Bench Arkası'nda takımın son durumu konuşuldu. Buraya tıklayarak kanalımıza abone olabilir ve bizlere destek verebilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0