Arda'nın cezası belli oldu!

Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray'da takım kaptanı Arda Turan maçtan sonra soyunma odasında yaptığı tezahürat nedeniyle PFDK'a sevk edilmişti. Disiplin Kurulu tarafından bugün yapılan açıklamada Arda Turan'ın cezası belli oldu.

 PFDK kararları açıklandı ve Arda Turan'a "hakaret gerekçesiyle" 2 maç ceza verildiği duyuruldu. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada "Fenerbahçe - Galatasaray müsabakasında, hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 13.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi. 

FCN Blog Youtube kanalında her hafta yayınlanan kendine has konsept programı Maraton'un yeni bölümünde gündem hiç kuşkusuz Fenerbahçe - Galatasaray derbisiydi.. Buraya tıklayarak kanalımıza abone olabilir ve bizlere destek verebilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0