Erencan Yardımcı resmen Eyüpspor'da!

Galatasaray için ara transfer döneminin son gününde hareketli bir gün geride kalırken, sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Altyapıdan yetişen ve geçtiğimiz sezon A takımda yer alan genç forvet Erencan Yardımcı'nın bonservisiyle birlikte TFF 2.Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olduğu açıklandı. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Erencan Yardımcı’nın transferi konusunda Eyüpspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Eyüpspor Kulübü Derneği, şirketimize net 4.200.000 TL transfer bedeli ödeyecektir." ifadelerine yer verildi. 

2017 yılında Galatasaray altyapısına transfer olan 2002 doğumlu forvet oyuncusu altyapıda çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, 2019/20 sezonunda teknik direktör Fatih Terim tarafından A takımla sezon öncesi kampa davet edildi. Gösterdiği performans sonrasında A takımın geniş oyuncu havuzunda yer alan 1,90 boyundaki forvet oyuncusu Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız Club Brugge karşılaşmasında son dakikada oyuna dahil olmuştu. Zaman zaman Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında maç kadrosunda yer almasına karşın süre bulamayan Erencan, sezonu U19 takımında tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0