Emin Bayram kiralık olarak Boluspor'da!

Galatasaray
'da ara transfer dönemi oldukça hareketli geçerken, transferin son gününde genç stoper Emin Bayram'ın ayrılığı resmileşti.. Teknik direktör Fatih Terim tarafından iki sezondur A takıma alınan ve rotasyonda şans bulan Emin, sezonun ikinci yarısı için TFF 1.Lig takımlarından Boluspor'a kiralandı.

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada "Emin Bayram’ın 2020-2021 sezonu sonuna kadar Boluspor Kulübü Derneği’ne bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Boluspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir." ifadelerine yer verildi. 

2018/19 sezonundan itibaren A takımın geniş kadrosunda yer alan Emin Bayram, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da toplamda 5 maçta 230 dakika sahada kalırken bu sezon da ligde ve kupada toplamda 112 dakika şans buldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0