Etebo yeni transfer etkisi yarattı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim şapkadan tavşan çıkartmaya devam ediyor. Sezon başında Taylan Antalyalı'yı kadronun değişmezi haline getiren deneyimli teknik adam, son haftalarda da Etebo'dan oldukça yüksek performans almayı başardı. Kasımpaşa karşılaşmasındaki başarılı performansıyla dikkat çeken Nijeryalı oyuncu, Alanya deplasmanında da takım savunmasında önemli işler yaptı.

Fanatik gazetesindeki habere göre; TFF'nin yabancı kuralında yaptığı değişiklik bir anlamda Etebo'yu bugünlere getirdi. 14 olan sınır 16'ya yükseltilince Nijeryalı oyuncunun kiralık sözleşmesi Ocak ayında feshedilmedi. Takımda kalan Etebo, herkesin kendisinden ümidi kestiği dönemde Fatih Terim'in verdiği forma fırsatını iyi değerlendirdi ve bir anda ilk 11'in bankosu oldu. Rotasyona gidilen Kasımpaşa maçında bulduğu şansı iyi değerlendiren Etebo, Alanya deplasmanında da ilk 11'deydi. 6 numara rolünde yine başarılı olan Nijeryalı oyuncu, Taylan'ı aratmadı. Terim iyi oynayan Etebo'yu ödüllendirmeye devam edecek ve Erzurumspor maçındaki da Taylan'ın yerine ilk 11'de oynatacak.

1995 doğumlu Etebo'nun bu performansını koruması halinde sezon sonunda Stoke City'den bonservisinin alınması gündeme gelecek.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Alanyaspor maçının analizi yapıldı. Yeni bölümü izlemeyi ve videoları beğenmeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0