Yairo Moreno için protokol tamam!

Ara transfer dönemini oldukça etkili bir şekilde kullanan Galatasaray, sezon sonunda yapacağı hamleler için şimdiden harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren scout ekibinin takibindeki isimlerden birisi olan Yairo Moreno için görüşmeler tamamlanmak üzere.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; kadrosunu gençleştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Galatasaray sezon sonu için şimdiden kolları sıvadı. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği 25 yaşındaki Kolombiyalı sol bek Moreno'nun transferine onay veren teknik direktör Fatih Terim'in bu talebi kısa bir süre içerisinde gerçekleşecek gibi görünüyor.. Meksika kulübü Club Leon'da forma giyen Moreno'nun menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından ön protokolün imzalandığı iddia edilirken, şu sıralar sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Marcelo Saracchi'nin de sezon sonunda Leipzig'e geri dönmesi bekleniyor. 

Kolombiya milli takımında da forma giyen Moreno, bu sezon 17 maçta görev yaptı ve 2 gol kaydetti. 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Alanyaspor maçının analizi yapıldı. Yeni bölümü izlemeyi ve videoları beğenmeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0