Fernando Muslera kaleye duvar ördü!

Galatasaray'da uzun bir sakatlığın ardından ligin ikinci yarısında kaleye dönen Fernando Muslera çıktığı beşinci maçında da başarılı performansıyla galibiyette başrol oynadı. Uruguaylı kaleci, derbide rakip forvetlere gol izni vermezken kalesinde tabir-i caizse duvar ördü! 

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera sakatlık dönüşü performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sakatlığını atlatmasının ardından bu sezonki 5. mücadelesine çıkan Uruguaylı kaleci, 90 dakika boyunca kalesini gole kapamayı başardı. İlk yarıda Samatta'nın çok net pozisyonunda gole izin vermeyen ve müthiş refleks gösteren Muslera, ikinci yarıdaki baskı anlarında da yan toplarda da takımına büyük destek verdi. Karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşan Muslera, önemli bir istatistiğe de imza attı.

Kaleye geri dönmesinin ardından sırasıyla; Denizlispor, Yeni Malatya, Gaziantep, Başakşehir ve son olarak Fenerbahçe karşılaşmalarında görev yapan Muslera, bu 5 mücadelede kalesine gelen toplam 23 şutun 21'ini kurtarmayı başararak formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Galatasaray ayrıca Muslera'nın kalede olduğu son 15 lig maçında 13 galibiyet - 2 beraberlik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0