Scout ekibinden Mohamed için güvence!

Galatasaray ligin 24. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ederken, galibiyeti getiren gol ara transfer döneminde takıma katılan Mostafa Mohamed'den geldi. Scout ekibinin uzun bir süre takip ettiği ve teknik direktör Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu Mısırlı forvet oyuncusu ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, scout ekibinin "Türkiye'de bir sezonda 20 gol atar." raporu verdiği iddia edildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'a derbi zaferini getiren Mostafa Mohamed scout ekibinin uzun bir süre takip ettiği isimlerin başında geliyor.. Ara transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonlu olarak 1.5 yıllığına kiralanan Mısırlı golcü oyuncuyu yaklaşık 2 yıldır takip eden scout ekibi, oyuncunun raporunu transfer döneminde bir kez daha teknik direktör Fatih Terim'e sundu. Fatih Terim ile sarı-kırmızılı kulübün gözlemcileri uzun süre istişare yapmış, scout ekibi raporunu hazırlamıştı. Scout ekibinin raporları doğrultusunda Mostafa Mohamed için Fatih Terim'e "Ligin ikinci yarısında 20 gol atar hocam" dediği öğrenildi!

Devre arası transfer döneminin sonunda kadroya katılan ve Başakşehir maçında oyuna sonradan giren Mısırlı yıldız penaltıdan bir gol kaydetmişti. Fenerbahçe deplasmanında rakip fileleri şık bir vuruşla havalandıran Mohamed gol sayısını 2'ye yükseltti ve scout ekibinin tahminine 18 gol kaldı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0